Овочеве рагу
Овочеве рагу
Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.
Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.
Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.
Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.
Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.
На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.
Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.
Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.
Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.
Ароматне та апетитне овочеве рагу готове!
Коментарі
Дописати коментар