Рагу з яловичини з темним пивом
Рагу з яловичини з темним пивом

1 кг яловичини нарізаної невеликими шматками
250 гр копченого шпондера нарізаного невеликими шматочками
2 морквини
2 стебла селери
2 цибулини
3 зірочки бадьяну
1 гілочка тим’яну (чебрецю)
500 мл темного пива
500 мл яловичого бульйону
3 ст. л. рафінованої олії
1 ст. л. борошна
сіль, перець
1
Духовку нагріти до 160 градусів.
2
Цибулю почистити і нарізати кружальцями. Моркву нарізати кружальцями, а селеру дрібними шматочками.
3
В каструлю з товстими стінками, яку можна ставити в духовку або, найкраще, в гусятницю влити олію і обсмажити овочі на невеликому вогні протягом 5 хв. Посипати мукою, додати м'ясо та шпондер. Готувати, ретельно перемішуючи, протягом 5 хв, тоді додати бульйон та пиво. Додати тим’ян, зірочки бадьяну, сіль, перець.
4
Накрити і поставити в духовку на 2 год. Подавати з овочами або картоплею.
Коментарі
Дописати коментар