Лосось панірований

 

Лосось панірований

лосось
 4 шматки філе лосося
 2 ст. л. борошна вершкове масло
 1 яйце
 1 шматочок білого хліба
 50 гр тертого пармезану
 2 ст. л. дрібно нарізаної петрушки
 1 ст. л. оливкової олії
1

Хліб підсушити в тостері та подрібнити, змішати з пармезаном та петрушкою. Яйце добре збити вилкою.

2

Посолити та поперчити шматочки лосося. Кожен з них обкачати в борошні, занурити у збите яйце, а тоді обкачати в суміші з сухарів.

3

В сковорідці нагріти трішки вершкового масла та 1 ст.л. оливкової олії. Обсмажити шматки лосося по 5 хв з кожного боку на невеликому вогні. Подавати відразу.

4

Подавати панірованого лосося можна з відвареними на парі чи грильованими овочами, з рисом або відвареною шматочками картоплею.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Суп з фрикадельками

Запашний борщ: класичний рецепт