Паста карбонара

 

Паста карбонара

паста карбонара

 500 гр спагеті
 250 гр жирної свинячої грудинки
 4 жовтки тертий пармезан
 сіль, перець
1

Зваріть пасту в добре посоленій воді, відповідно до часу вказаного на упаковці. Горнятко води, в якій варилась паста, зберегти.

2

Грудинку нарізати не грубими шматочками і підсмажити на сковорідці. Поки смажиться грудинка, змішати жовтки з пармезаном до однорідної маси. Коли грудинка буде готова, додати в сковорідку пасту, трохи води, в якій вона варилася і суміш жовтків та пармезану. Перемішати і подавати негайно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Суп з фрикадельками

Запашний борщ: класичний рецепт